Otobüste Gizlice Yanındaki Kadının Fotoğrafını Çeken Sanığa 2 Yıl Hapis Cezası

İstanbul Şişli'de toplu taşıma aracında bir kadının fotoğraflarını gizlice çeken adama 2 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme sanığın cezasında erteleme ya da indirim uygulamadı.

24.07.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-09:41) Otobüste Gizlice Yanındaki Kadının Fotoğrafını Çeken Sanığa 2 Yıl Hapis Cezası

Toplu taşıma aracında yolculuk yapan bir kadının fotoğraflarını gizlice çeken M.O., 2 sene hapis cezası aldı. Mahkeme, sanık hakkında herhangi bir indirim ve erteleme yapmadı.

İstanbul Şişli'de toplu taşıma aracına binen genç kadın, koridor bölümünde oturdu. Bir süre sonra uyumaya başladı. Tartışmalar ardından uyandı. Bir yolcunun sanığın telefonunu almaya uğraştığını gördü. Daha sonra sanık tarafından kendinin fotoğraflarının çekildiğini öğrendi. Otobüse polis çağrıldı. Gerçekleştirilen incelemede, M.O.'nun telefonunda genç kadının göğüs bölümünün çekilmiş fotoğrafları bulundu.

Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın aktardığına göre, Savcılık, sanık hakkında 2 seneden 6 seneye dek hapis istemiyle dava açtı. Sanık M.O. suçlamaları kabul etmedi. Telefonunun yeni olduğunu ve yanlışlıkla fotoğraf çektiğin ifade etti.

Mahkeme, sanık M.O.'yu "Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" suçundan 2 sene hapis cezasına çarptırdı. Sanığın olaydan dolayı hiçbir pişmanlık göstermediğini söyleyen mahkeme, cezada erteleme ve indrim uygulamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal