Ortağının Dükkanına Saldıran Adam Kendisini Yaralayıp Bayıldı

Bursa'da ortağına kızan bir kişi araç kiralama şirketinin camlarını kırıp dükkanı yaktı. Ancak kendisi de yaralanan adam, kan kaybından 2 sokak ileride bayıldı.

18.05.2019-17:17 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-17:53)

Bursa'da ortağına sinirlenen çılgın genç, söylentiye göre araç kiralama firmasının camlarını kırıp ateşe verdi. Bu esnada vücudunda kesikler oluşan Onur G., kaçarken 2 sokak ötede bayıldı. Öfkeli gencin kanlar içerisinde yattığı yerde bir pompalı tüfek ve bir de tabanca bulundu.

ORTAĞINA KIZIP ŞİRKETİN CAMLARINI KIRDI

Olay, sabah saat 08.30 civarında merkez Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi'nde oldu. Araç kiralama firması ortaklığı olan Onur Y. ve Ali Ö. arasında anlaşmazlık çıktı. Onur Y. sabah saatlerinde yanına aldığı tabancayla araç kiralama firmasına gitti. Burada kapı ve camları kıran çılgın genç, vücudunun farklı yerlerinde kesikler nedeniyle yaralandı. Onur Y. camlarını kırdığı iş yerinin içine girip otomatik pompalı tüfeği aldı.

ALDIĞI YARALAR YÜZÜNDEN BAYILDI

Onur Y., dışarı çıkarken dükkanda olan koltukları ateşe vererek kaçmaya başladı. Vücudunun farklı yerlerinde olan kesiklerle koşmaya çalışan Onur Y. iki sokak ileride bilincini kaybederek bayıldı.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Etraftaki vatandaşların ihbarı ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis birimleri gönderildi. İtfaiye birimleri yanan dükkana müdahale ederken, polis birimleri de yerdeki kan izlerini izlemeye başladı.

POMPALI TÜFEK VE TABANCA BULUNDU

Kan izlerinin diğer sokağa doğru gittiğini fark eden polisler, Onur Y. adlı genci baygın şekilde bulundu. Bilinci kapalı olan Onur Y.'nin yanında dükkandan aldığı otomatik pompalı tüfek ve bir de tabanca vardı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çok fazla kan kaybeden Onur Y.'ye ilk müdahaleyi yapan polis ekipleri durumu sağlık birimlerine haber verdi. Vücudunun farklı yerlerinde kesikler olan Onur Y. ilk müdahalenin sonrasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

POLİS, İNCELEME BAŞLATTI

Polis, kundaklanan dükkanda ve Onur Y.'nin kan kaybından bayıldığı yerde incelemeler yaparken, tabanca ve otomatik tüfek emniyete götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal