Orman Bakanı Bekir Pakdemirli THK'nın Açıklamalarına Cevap Verdi: Güvenmiyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, uçak tartışmalarıyla alakalı THK'nın açıklamasına cevap vererek "Benim personelim bu uçağa binmek istemiyor. Bu iş çocuk oyuncağı değil. THK'ya 1 lira borcum yok, verdikleri sertifikalara güvenmiyorum" dedi

22.08.2019-10:47 - (Son Güncelleme: 22.08.2019-10:42) Orman Bakanı Bekir Pakdemirli THK'nın Açıklamalarına Cevap Verdi: Güvenmiyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, THK'nın yangın söndürme uçakları hususu ile alakalı açıklama yaptı. Bakan Pakdemirli, "Benim personelim bu uçağa binmek istemiyor. Bu iş çocuk oyuncağı değil. THK'ya 1 lira borcum yok, verdikleri sertifikalara güvenmiyorum" dedi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar ve Menderes'e sıçrayan orman yangınında gündeme gelen THK uçaklarına yönelik tartışma devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli mesele ile alakalı yaptığı açıklamada özetle şunları kaydetti:

"Beni memuriyetten atın, bu uçağa binmem diyorlar. Hükümetimize siyasi saldırı var, bu dikkate alınmalı. THK'ya 1 lira borcum yok. Benim teşkilatım bu uçaklarla uçmak istemiyor. THK'nın verdiği sertifikaların hiçbirine güvenmiyorum. THK uçakları işimize yaramıyor. Almak mecburiyetinde değiliz. THK siyasetin oyuncağı olmuş haldedir. Ana muhalefet ile beraber hareket ediyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal