Ordu'da Büyük Felaket! Köprüler Yıkıldı Yaralılar Var!

Ordu son yılların en şiddetli afetini yaşıyor. Aşırı yağış sebebiyle hayat durma noktasına geldi. Ünye'de 4 köprü yıkılırken 165 kişi de mahsur kaldı.

08.08.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-15:54)

Ordu'nun Ünye ilçesinde sahil yolunda şiddetli yağışlar nedeniyle 3 köprü yıkıldı. Karadeniz sahil yolunda ulaşım kesildi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçede 3 köprünün yıkıldığı bilgisini aktarırlen, kendisinin de olduğu bölgede 165 insanın bir tekstil fabrikasında mahsur kaldığını bildirdi. Çamyar, göçük neticesinde 4 kişini yaralandığını söyleyerek, 'Büyük bir afet var' dedi.

SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Ordu'nun Ünye ilçesinde sabah saatlerinde şiddetini artıran sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. İlçe çapında sabah saatlerinde başlayan sağanak, Çaybaşı ilçesi, İnkur ve Yeşilkent Mahallelerinde etkisini hissettirdi. Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış sebebiyle bir çiftçinin harmana serdiği fındık sel sularına gitti.

KÖPRÜ YIKILDI, SAHİL YOLU ULAŞIMA KAPATILDI

İlçenin İnkur Mahallesi'nde sel suları sebebiyle bazı mahallelerde çökme meydana gelirken, araçlar da yolda kontrollü olarak ulaşımı sürdürdü. Ünye Cevizdere Irmağı, yağışın ardından taşarken, sel suları ağaç ve odunları sürükledi. Çakmak Köprüsü ise sel sularının taşması neticesinde sular altında kaldı. Karadeniz Sahil yolunda ulaşım çift taraflı kesildi.

165 KİŞİ MAHSUR KALDI

Ünye Belediye Başkanı, "Sel sebebiyle mahsur olan 165 kişi kurtarılmayı bekliyor." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal