Ordu Valisi'nden Küçük Öğrenciye Cuma Namazı Sürprizi

Ordu Valisi Seddar Yavuz, sosyal medyadan kendisine ulaşan ve birlikte cuma namazına gitmeyi öneren ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisini makam aracı ile okuldan aldı, cuma namazına götürdü.

01.12.2018-00:55 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-00:36)

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ilk okul 3'üncü sınıf öğrencisi Tolgacan Zorlu'ya bir sürpriz yaptı. Tolgacan Zorlu sosyal medya üzerinden Vali Yavuz'a ulaştı ve cuma namazına gitmeyi teklif etti. Vali Yavuz ise okula makam aracı ile gidereken Tolgacan Zorlu'yu okuldan aldı küçük çocuğu camiye götürdü. Ardından Vali Yavuz küçük çocukla yemek yedi. 

Haki Yener İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Tolgacan Zorlu, sosyal medya üzerinden ulaştığı Ordu Valisi Seddar Yavuz'a, 'Bir cuma günü beni de cuma namazına götürür müsünüz lütfen' isteğinde bulundu. Okula giden Vali Yavuz, makam aracına aldığı çocukla cuma namazı için Ulu Cami'ye gitti. Vali Yavuz, cuma namazı sonrası ise çocukla birlikte yemek yedi.

Vali Seddar Yavuz böyle bir taleple ilk defa karşılaştığını ve kendisi için de sürpriz olduğunu belirtti. Vali Yavuz sözlerine şunları ekledi;

''Tolgacan'ı okulundan alarak birlikte cuma namazı kılma talebini yerine getirdik. Bizim işimiz gönüller almak, gönüller yapmak, insanlarımıza değerli olduğunu hissettirmektir. Sosyal medyadan bizlere ulaşan vatandaşlarımıza elimizden geldiğince cevap vermeye istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün Tolgacan'ın yüzündeki tebessümün sebebi olabildiysek ne mutlu bize.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal