CHP'den İttifak Mesajı ''Gönül İttifakımız Tam

CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel yerel seçim ittifak görüşmelerine yönelik yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımız, değerli genel başkanlarla görüşme yaptı. Bundan sonra da yapacak. Gönül ittifakımız tam'' açıklamasını yaptı.

30.11.2018-23:54 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-23:44) CHP'den İttifak Mesajı ''Gönül İttifakımız Tam

Özgür Özel CHP Marmaris ilçe teşkilatından açıklamalarda bulundu.Özel, Türkiye'nin en çok göç aldığı ilçelerin CHP'nin yönettiği belediyeler, en çok göç verenlerin AK Parti'li ve MHP'li belediyelerin olduğunu savundu.

Özel bu güne kadar sundukları adayların yanında 6 Aralık'ta 350 aday daha sunacaklarını belirtti. Bunların içerisinde tam mutabakat olan belediyeleri ve anket çalışması tamamlanmış olanları açıklayacaklarını, pazar günü 54 yerde temayül yoklaması
yapacaklarını dile getiren Özel, temayül yoklamasındaki sonuçlara göre açıklamada bulunacaklarını, hemen hemen belediyelerin yarısının 6 Aralık’ta belirlenmiş olacağını ifade etti. 

Özel, geriye kalan kısmın da 13 Aralık ve 20 Aralık'taki Parti Meclisi toplantısında açıklanarak, tamamlanacağını sözlerine ekledi.  
Yeni yıla açıklanmamış belediyenin kalmayacağını vurgulayan Özel, yerel seçimlerin de koalisyonsuz, ittifaksız yapılamaz bir hale getirildiğini ileri sürdü.

AK Parti ve MHP'nin belediye başkanlıklarını ve yardımcılıklarını bir kurban pazarlığına benzeten Özel şunları kaydetti; 

''Korkunun ecele faydası yok. Bunlar karanlıkta korkudan ıslık çalanlar gibi ittifak şarkıları söylüyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 81 milyonun hizmetine, 50 milyonun oyuna talibiz. İttifak görüşmelerinde Sayın Genel Başkanımız, değerli genel başkanlarla görüşme yaptı. Bundan sonra da yapacak. Gönül ittifakımız tam. Sahada zaten kavuştuğumuz bütün seçmenler ittifakı birbirleriyle ve gönüllerinde bizlerle yapmış durumdalar. Önümüzdeki günlerde değerli genel başkanların görüş alış verişinden sonra da belli yerlerde belli birliktelikleri sağlayıp, daha emin adımlarla ilerleyebiliriz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal