Oktar'ın Son Kurbanı Liseli Genç Kız, Tuzağı Nasıl Bozduğunu Anlattı

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın emriyle hareket eden bir erkeğin, 18 yaşındaki genç kızı kandırmaya çalıştı. Kendisini kandırmaya çalışan Rıdvan K.’nın Adnan Oktar'la fotoğrafını gören F.A, yaşadığı olayı anlattı.

15.07.2018-18:30 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:21)

Habertürk’te yar alan habere göre Adnan Oktar'ın talimatı ile hareket eden erkeklerin, özellikle zengin ailelerin liseli kızlarını kandırmak için farklı stratejiler kullandığı iddia edilirken bunun bir emsalinin 4 ay önce Çengelköy'de yaşandığı bilgisine ulaşıldı. İddia edilene göre suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın A9 TV'sinde çalışan Rıdvan K., Çengelköy'de otobüs duraklarında bekleyen 18 yaşındaki lise öğrencisi F.A.'nın yanına yaklaştı. Bir ödevi olduğunu ifade ederek 18 yaşındaki liseli genç kızdan yardım istedi ve çekim yaptı.

"BANA İSTANBUL'U GEZDİRİRSEN VİDEONU YAYINLAMAM"

Çekim yapıldıktan kısa bir zaman sonra Rıdvan K., F.A.'yı sosyal medya üzerinden genç kızı takip etmeye başladı. F.A., Rıdvan K.'yı profilinden araştırınca Adnan Oktar' ile olan ilişkisini fark etti. Bunun ardından Instagram'dan Rıdvan K.'ya mesaj atarak videonun yayınlanmamasını talep etti. Rıdvan K. ise buna cevap olarak "Tek şartla. Ben İstanbul'u bilmiyorum. Bir gün bana İstanbul'u gezdirir misin?" şeklinde cevap verdi.

"KENDİMİ KORUDUM"

Yaşadığı enteresan olayı Habertürk'e anlatan genç kız F.A. "Geçen nisan ayında Çengelköy'de otobüs durağında beklerken bir kamerayla gelen iki genç erkek bana 'Ödev yapacağız. Bize yardımcı olur musunuz?' dediler. Ben de yardımcı olmak için tamam dedim. Çekim yaptılar, bana onlara bir soru sormam gerektiğini söylediler. Ne olduğunu anlamadım, sonra sordum ve yardımcı oldum bir şekilde. Daha sonra bu adam bana Instagram'dan ulaştı. Ben de araştırınca Adnan Oktar bağlantısını gördüm ve videonun yayınlanmamasını söyledim. Bana 'Tek şartla. Ben İstanbul'u bilmiyorum. Bir gün bana İstanbul'u gezdirir misin' diyerek samimiyetsiz bir teklifte bulundu. Yayınlanırsa şikayetçi olacağımı söyledim. Sonra bu kişiyi engelledim. Videom yayınlanmadı çünkü kendimi korumak açısından şikayetçi olacağımı net olarak ona belli ettim" şeklinde konuşarak olayı anlattı.

TURNİKE SİSTEMİ

Adnan Oktar grubunda A9 TV'de çalışanların suç örgütü lideri Oktar için kız bulmaya çalıştığı, evlenme vaadiyle ya da farklı taktilerle kandırılan genç kızların 'kız kardeşler' grubuna sokulduğu fakat önce erkek müritlerle ilişkiye girmesinin sağlanıp sonra 'turnike sistemi'nde seks kölesi haline getirildiği iddia ediliyor. Ortaya çıkan bu olayda da liseli genç kızın bu taktikle kandırılmaya çalışıldığı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal