Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Her Şehit Ailesi Ve Her Gazi Benim Öz Kardeşim Mesabesindedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Erdoğan, ''15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız'' şeklinde konuştu.

15.07.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:22) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Her Şehit Ailesi Ve Her Gazi Benim Öz Kardeşim Mesabesindedir

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit yakınları ve gazilerle yemekte bir araya geldi.

"ETKİSİZ HALE GETİRDİĞİMİZ TERÖRİST SAYISI 1400'E YAKLAŞTI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Bu yıl sınırlarımız içinde ve Kuzey Irak'taki operasyonlarda etkisiz hale getirdiğimiz terörist sayısı 1400'e yaklaştı’’ ifadelerini kullandı.  

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TEK HEDEFİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütlerine ilişkin "FETÖ ihanet çetesinin PKK, DEAŞ, diğer terör örgütleri gibi tek hedefi ülkemizin birliği, beraberliği ve geleceğidir’’ şeklinde konuştu.

"15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Ülke ve millet olarak bu mücadeleyi hep inancımızla, davamızla yürüttük. 15 Temmuz gecesi milletimizin sergilediği kahramanlığın sırrını keşfetmek isteyen, asırlardır süregelen bu büyük mücadeleye bakmalıdır. FETÖ'nün arkasından gelenler bitmez. Onların girdiği bütün hücreleri keşfederek söküp atacağız. Durmak yok. 15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız. Milletimiz asırlardır sahada kanıyla, canıyla ve bileğinin hakkıyla kazandıklarını masada söz oyunlarıyla, diplomasi tuzaklarıyla, gafletle ve hatta ihanetle kaybetmekten bıkıp usanmıştır. Biz kaybetmeyeceğiz. Şehitlerimizin kanları, gazilerimizin fedakarlığı ve bu yola baş koymuş milyonların mücadelesi uğruna kazandıklarımızı masada tehlikeye atmamakta kararlıyız."

"HER ŞEHİT AİLESİ VE HER GAZİ BENİM ÖZ KARDEŞİM MESABESİNDEDİR"

"Şehitlerimizin aziz ruhlarının muazzep edilmesine, gazilerimizin incitilmesine izin vermeyiz. Bunu yapanlar karşılarında önce bizi bulur’’ Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Her şehit ailesi ve her gazi benim öz kardeşim mesabesindedir. Onlara yapılan her yanlışı şahsıma yapılmış sayarım, ona göre davranırım"  ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal