Öfkeli Koca Önce Karısını Öldürdü Sonra İntihar Etti

Ankara'da bir kafede buluşan bir çift bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile sinirli koca önce karısına 3 el ateş etti, sonrasında da aynı silahla kafasına sıktı.

07.09.2018-18:34 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-18:34) Öfkeli Koca Önce Karısını Öldürdü Sonra İntihar Etti

Ankara'da bir kafede bir araya gelen Nusret Usal ve Jale Ç., tespit edilemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile 68 yaşındaki Nusret Uysal önce eşine 3 el ateş açtı, sonrasında intihar etti. Olayla alakalı soruşturma açıldı.

EŞİNE 3 EL ATEŞ ETTİKTEN SONRA SİLAHI BAŞINA DAYADI

Edinilen bilgiye göre, 68 yaşındaki Nusret Uysal ile 58 yaşındaki Jale Ç. Çankaya ilçesi Sezenler Caddesi'ndeki bir kafede bir araya geldi. Bir zaman sohbet eden Uysal ile Jale Ç, şimdilik belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Yanındaki silaha sarılan Uysal, önce Jale Ç'ye 3 el ateş açtı, ardından başına dayadığı silahla intihar etti.

"BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM"

İhbar ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık birimi gönderildi. Sağlık birimleri, gerçekleştirdikleri incelemede Uysal ile Jale Ç.'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Uysal'ın üstünden "Böyle olsun istemezdim." yazılı not çıktığı bildirildi.

Olayla alakalı soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal