Odabaşı'nın Adaylığı İçin Uğraşan Salıcı'ya Kılıçdaroğlu'ndan Fırça: Bu Ne Rezalet

CHP'nin Kadıköy adayı olan Şerdil Dara Odabaşı ile alakalı tartışmalar bitmek bilmiyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, Odabaşı'nı aday seçtirten Oğuz Kaan Salıcı'ya sert çıkarak, "Bu paylaşımlardan haberin yok muydu. Bu ne rezalet" dediği öğrenildi.

31.01.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-11:03) Odabaşı'nın Adaylığı İçin Uğraşan Salıcı'ya Kılıçdaroğlu'ndan Fırça: Bu Ne Rezalet

Geride bıkratığımız hafta gerçekleştirilen parti Meclisi görüşmesinde, salt çoğunluk tesis edilmemesine rağmen Kadıköy Belediye Başkan Adayı gösterilen Şerdil Dara Odabaşı ile alakalı tartışma bitmek bilmiyor.

KILIÇDAROĞLU ÇILGINA DÖNDÜ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Odabaşı'nın PKK ve HDP yandaşı paylaşımlarından haberi olmadığı, gördüğü vakit ise çılgına döndüğü bildirildi. Kılıçdaroğlu'nun, Parti Meclisi'nde Odabaşı'nın adaylığı için büyük mücadele veren Oğuz Kaan Salıcı ile görüştüğü ve bu paylaşımları sorduğu meydana çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun Salıcı'ya "Adaylığı için bu kadar ısrar ettiğin arkadaşının bu paylaşımlarından haberin yok muydu? Bu ne rezalet" dediği kaydedildi.

YENİ BİR İSİM OYLANACAK

Meydana gelen olayların sonrasında gözler Cumartesi günü gerçekleştirilecek parti meclisi görüşmesine çevrildi. Burada Kadıköy için yeni bir adayın oylanması bekleniyor:

İşte Odabaşı'nın adaylığına mal olan o skandal paylaşımları:

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal