Nevşehir'de Peribacalarının Yakınındaki 15 Yapının Yıkımına Başlanacak

Nevşehir'de Peribacaları'nın yakınında yapılan otel inşaatı büyük tepki toplamıştı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın yaptığı açıklamaya göre, civarda inşa edilen 15 yapının yıkımına başlanacak.

16.02.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-10:55) Nevşehir'de Peribacalarının Yakınındaki 15 Yapının Yıkımına Başlanacak

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Peribacaları'nın yakınına inşa edilmiş ve edilmekte olan 15 yapının bugün yıkımına başlanacağını ifade etti.

TEPKİ ÇEKEN OTEL İNŞAATINDA SON DURUM

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde Peribacaları'nın yakın alanında inşa edilen otel inşaatının yıkım çalışmaları durduruldu.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde yer alan otel inşaat yıkım çalışmaları bu sabah itibarıyla tekrar başlarken, yıkım çalışmaları bir süre sonra inşaatının yanında olan diğer binalara zarar vermemesi için durduruldu.

Otel inşaat yıkım çalışmalarına Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından görevlendirilecek bir mimarın gerçekleştireceği incelemeler ardından yıkımın kepçe ile mi yoksa elle mi yıkılacağı kararının verilmesinin sonrasında yıkım çalışmalarının tekrar başlayacağı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal