Muğla'da İşkence Edilen Köpekle İlgili İlginç Gerçek Ortaya Çıktı

Muğla'da bir aracın arkasına bağlanarak sürüklenen köpek olayı ile alakalı yeni bir detay daha ortaya çıktı. İddiaya göre köpek bir başkasına aitmiş ve aslında kaçırılıyormuş. Köpeğin önceki sahibi köpeğini su içişinden tanıdığını söyledi.

28.07.2018-17:28 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-17:31)

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir köpeği aracın arkasına iple bağlayıp sürükleyerek işkence yapan R.D'nin köpeği kaçırdığı meydana çıktı. Köpeğin sahibi ise videoları izlemesiyle köpeğin kendine ait olduğunu ifade etti.

KÖPEĞE İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİ TÜM TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRMIŞTI

Seydikemer'de kaydedilen köpeğe işkence videosu bütün Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Otomobilin arkasına bağladığı ip ile köpeği sürükleyen R.D. olayın sonrasında gözaltına alınmış 4 bin 252 lira ceza verilerek serbest kalmıştı. Köpeğin kendine ait olduğunu ifade eden R.D.'nin köpeği Bodrum'dan çaldığı öne sürüldü.

İŞKENCEYE MARUZ KALAN KÖPEĞİNİ SU İÇİŞİNDEN TANIDI

Köpeğin kendine ait olduğunu iddia eden Can Şenkal, televizyon izlerken köpeğin su içme biçimi dikkatini çekerek haberleri incelemeye başladı. 29 Mart'da kaybolan ve 1 hafta beklemesinin ardından 5 Nisan'da ise kayıp ilanı veren Şenkal 5 ay süresince köpeğinden haber alamayınca öldüğünü zannetti. 0-1 yaşındayken aldığı ve elleri ile büyüttüğü köpeğin geçmişten gelen yaralarını araştıran Şenkal köpeğin kendine ait olduğunu fark etti. Köpeğin adının Paşa olduğunu ifade eden Şenkal köpeğini bulduğu için sevinç duyarken işkence gördüğü için ise büyük üzüntü yaşadı. Kimliği ve tüm evraklarının kendinde mevcut olduğunu söyleyen Şenkal, köpeğe işkence yapan adam hakkında suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.

"HABERLERDE GÖRDÜM, BENİM KÖPEĞİM PAŞA OLDUĞUNU HİSSETTİM"

Şenkal, köpeğini su içmesinden tanıdığını söyleyerek "Seyrettiğim ilk videoda bunun bir hayvana yapılmasından son derece etkilendim. Acaba benim köpeği midir diye görüntüyü kısa zaman izlemek mecburiyetinde kaldım. Köpeğimin bu derece zayıflamayacağını zannettiğim için bu benim köpeğim değil sandım. Bugün şans eseri haberleri seyrederken bu olayın haberi yeniden yayınlandı. Bir taraftan iş yaparken bir taraftan da yalnızca haberin sesini duyuyordum. Benim köpeğimin su içişi hiçbir daim kulağımdan sesi gitmedi. Çünkü çok fazla su içer ve değişik bir biçimde içerdi. Su içişinden sebeple bir anda dikkatimi çekti ve haberi seyretmeye başladım. Ardından benim köpeğim Paşa olduğunu fark ettim. Haberi incelemeye başladım. Eşime dahi haber vermeden son çekilen fotoğraflarını araştırmaya başladım belki yanılıyor olabilirim diye. Fakat burnunda eskiden gelen izlerin aynı bu köpekte de olduğunu fark ettim. Tekrar tekrar baktım fotoğraflara bende olan fotoğraflarla karşılaştırdığımda köpeğin benim olduğunu fark ettim" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal