Milli Savunma Bakanlığı Ekrem İmamoğlu'nun İmzaladığı Defteri Kaldırdı

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu seçim sonuçları kesinleşmeden Anıtkabir özel defterini imzalamış ve kendisini başkan ilan etmişti. Konuyla alakalı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, defteri Milli Savunma Bakanlığı'nın aldığını söyledi.

05.04.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-19:09) Milli Savunma Bakanlığı Ekrem İmamoğlu'nun İmzaladığı Defteri Kaldırdı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir'i ziyaretinin yankıları sürüyor. Mesele ile alakalı bir açıklama da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

"BAKANLIK O DEFTERİ ORADAN ÇEKTİ, ALDI"

Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, İmamoğlu'nun Anıtkabir'i ziyaretiyle alakalı "Kalkıp daha mazbatasını almadığı bir yerde altına da böyle bir isim yazdı ve şimdi noldu? Milli Savunma Bakanlığı da defteri oradan çekti, aldı" dedi.

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

Ekrem İmamoğlu da mesele ile alakalı yaptığı açıklamada şu sözleri söylemişti: "Atamın manevi huzurunda deftere yazmış olduğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yazım, herhalde bu biraz problem çıkardı. Çıkarmasın, çünkü dayanağım Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) sayfasında gösterdiği oranlar ve kendi tutanaklarımız üstünden elde ettiğimi düşündüğüm hakkımın orada beyanıdır. Fakat esas bunun kalemle kağıda dökülmesi, az önce sizin yaptırdığınız uygulamaların karşılığıdır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal