Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı! Terör Örgütüne Ağır Darbe

Milli Savunma Bakanlığı, 'Irak kuzeyi Zap ve Metina bölgelerine 30 Ocak 2019'da düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi' açıklamasında bulundu.

31.01.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-14:21) Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı! Terör Örgütüne Ağır Darbe

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 'Irak kuzeyi Zap ve Metina bölgelerine 30 Ocak 2019'da düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi' ifadeleri kullanıldı.

Diğer yandan, Kaynaklardan gelen bilgilere göre, TSK'da FETÖ ile mücadele bünyesinde gerçekleştirilen operasyonlar aralıksız sürüyor.

Bakanlık talimatı ile Milli Savunma Bakanlığına bağlı tüm komutanlık, birlik, karargah ve kurumlarda süren araştırmalarda FETÖ ile bağlantısı bulunan çalışanlar tespit ediliyor. Önceki uygulama neticelerine göre müşterek olarak belirlenen kıstaslar yapılan çalışmalarda hassasiyetle kullanılıyor.

FETÖ ile bağlantı ihtimali bulunan çalışanların belirlenmesine katkı sağlayan kıstasların etkinlikle kullanılması neticesinde, olağanüstü halin kaldırılmasından sonra geçen ortlama 7 aylık zamanda TSK’da 1076 çalışan bakan talimatı ile açığa çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal