Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Tek Hedefimiz Teröristler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bizim tek amacımız, hedefimiz var sadece ve sadece teröristler. Bazı alçaklar, hainler bunları çarpıtmaya çalışıyorlar. Bu, büyük bir alçaklık, şerefsizliktir. Böyle bir şey söz konusu değil bizim tek hedefimiz teröristlerdir” diye konuştu.

19.03.2019-20:19 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-20:06) Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Tek Hedefimiz Teröristler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gitti.

KOMUTA KADEMESİ EŞLİK ETTİ

Bakan Akar'a, TSK komuta kademesi; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz eşlik etti.

ŞIRNAK'TA KONUŞTU

Şırnak'ta bir açıklama yapan Bakan Akar, “Şırnaklı kardeşlerimizin de ileriye umutla aktıklarını görüyorum. Gençler, halkımız, esnaf büyük bir coşkuyla, dayanışma içinde faaliyetlerini sürdürüyorlar. İnşallah önümüzdeki günler çok daha iyi olacak. Güvenliğinin de tam olduğunu görmek bizim için ayrı bir mutluluk vesilesi oldu." diye konuştu.

BU BÜYÜK BİR ALÇAKLIKTIR

Terörle mücadele operasyonlarının bir kesim tarafından çarptırılmasını eleştiren Bakan Akar, "Silahlı Kuvvetler olarak Doğu’da, Güneydoğu’da, Suriye’nin kuzeyinde faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bizim tek amacımız, hedefimiz var sadece ve sadece teröristler. Bazı alçaklar, hainler bunları çarpıtmaya çalışıyorlar. Bu, büyük bir alçaklık, şerefsizliktir. Böyle bir şey söz konusu değil bizim tek hedefimiz teröristlerdir” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal