Milli Savunma Bakanı Akar, Sınırda MİT Başkanı Fidan ile Görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar ve MİT Başkanı Fidan sınır hattında bir görüşme yaptı. Görüşmede İdlib'de ateşkesin devam etmesi için yapılması gerekenler ele alındı.

12.01.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-10:30) Milli Savunma Bakanı Akar, Sınırda MİT Başkanı Fidan ile Görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar ve MİT Başkanı Fidan hudut hattında bir görüşme yaptı. Akar, "İdlib'de Soçi anlaşması çerçevesinde ateşkesin sürmesi için her türlü çaba harcanıyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Dündar ve MİT Başkanı Fidan sınır hattında bir görüşme yaptı.

İDLİB'DE ATEŞKESİN DEVAMINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Akar, Fidan ve komutanların görüşmesinde, Suriye'nin kuzeyindeki olaylar ile İdlib'de ateşkesin sürmesi ile alakalı çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede Soçi anlaşması çerçvesinde İdlib'deki durum, ateşkesin sürmesi doğrtusundaki çalışmalar, bölgede istikrar için olması gerekenler konuşuldu.

AKAR: RUSYA İLE YAKIN İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRÜYOR

Akar, "Soçi anlaşması çerçevesinde ateşkes ve istikrarın sürmesi için her türlü çaba sarfediliyor. Rusya ile bu hususta yakın iş birliğimiz devam ediyor." açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal