MHP'den Meral Akşener Hakkında Suç Duyurusu

MHP, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partinin kurumsal kimliğine hakaret ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

16.07.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-12:59) MHP'den Meral Akşener Hakkında Suç Duyurusu

MHP'nin kurumsal kimliğine hakaret sebebi ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına Meral Akşener için suç duyusunda bulunuldu.

DAHA ÖNCEDEN DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTU

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Partimize ve namusumuza dil uzattılar' sözleri ardından MHP'nin iddialarının açığa çıkarılması sebebiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Partimize ve namusuma dil uzattılar" açıklaması ile alakalı MHP'den yayınlanan açıklamada, "Akşener'in namusuna kimin, nerede, hangi iftirayı attığı belli değil" denildi.

MHP'DEN SERT AÇIKLAMA GELMİŞTİ

İYİ Parti'nin ilk grup toplantısında medyaya yansıyan ve Meral Akşener'in "Siyasi nezaketi biliyorum. Fakat partimize ve namusuma dil uzattılar" biçimindeki açıklamalarına MHP Genel Merkezi'nden cevap gelmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yakın kaynaklardan gerçekleştirilen açıklamada, Akşener'in namusuna kimin, nerede, hangi iftirayı attığının meçhul olduğu söylenerek, "Siyasi ahlakımız, vicdani ve insani vasfımız hiç kimsenin böyle bir zan ve töhmet altında kalmasına rıza göstermez, onay vermez. MHP, medyaya yansımayan bu şekil ağır bir suçlamanın aydınlığa kavuşması için mesele ile alakalı dedikodu yapan birkaç İP'li milletvekili içinde ve bahsi geçen 2015 senesindeki kaset olayının derinleştirilerek aydınlatılması hususunda suç duyusunda bulunmayı tartışmakta ve düşünmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal