Gazeteci Erdem Gül MİT TIR'ları Davasında Beraat Etti

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, "Devletin gizli kalması gereken belgelerini temin etme ve açıklama" suçlamasıyla İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı MİT TIR'ları davasından beraat etti.

16.07.2018-12:45 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-12:39) Gazeteci Erdem Gül MİT TIR'ları Davasında Beraat Etti

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, "devletin gizli kalması gereken belgelerini temin etme ve açıklama" suçlamasıyla İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı MİT TIR'ları davasından beraat etti. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Erdem Gül katılırken; kaçak sanık Can Dündar ise duruşmaya gelmedi. DURUŞMALAR KAPALI YAPILACAK

Mahkeme, Başbakanlık Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarlığının Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndermiş olduğu yazıda, dava konusu olaya dair bilgi ve belgelerin gizli kalması gereken devlet sırrı çerçevesinde kaldığının belirterek bu sebeple tekarla görülmeye başlayan duruşmaların tamamının kapalı yapılmasına ve eşlerin kapalı duruşmalara katılmasına izin verilmesine karar verdi.

CAN DÜNDAR DA BERAATLA İLGİLİ TWEET ATTI

Firari sanık Can Dündar, arkadaşı Erdem Gül beraatine dair olarak Twitter üzerinde yayınladığı mesajda, "Nihayet iyi bir haber, Erdem Gül MİT TIR'ları davasından beraat etti" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal