Adnan Oktar'a Destek Paylaşımları Yapan Kişiler İçin İşlem Başlatıldı

Adnan Oktar suç örgütüne karşı yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınanların sayısı 186'ya ulaştı. Sosyal medya üzerinden zanlılar lehinde propaganda yapanlarla ilgili de işlem başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

16.07.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-12:16) Adnan Oktar'a Destek Paylaşımları Yapan Kişiler İçin İşlem Başlatıldı

Adnan Oktar ve örgütüne karşı yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınanların sayısı 186’ya ulaştı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda şu ana kadar 186 zanlı gözaltına alındı.

Aralarında elebaşı Adnan Oktar, Oktar Babuna ile Didem Ürer'in de bulunduğu 105'i kadın 186 zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor. Diğer 49 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İFADE İŞLEMLERİ BAŞLADI

Zanlılardan bazılarının ifadelerinin alınmasına başlandığı ifade edildi. Adnan Oktar ve Babuna’nın ifadesinin sonraki aşamalarda alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, sosyal medya üzerinden zanlılar lehinde propaganda yapan  ve destek paylaşımları yapan kişilerle ilgili de işlem başlatıldığı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal