MHP'den Kritik Açıklama: AK Parti'nin Görüşü Çok Önemli!

MHP'den Meclis'e verdikleri af teklifi ile alakalı önemli açıklamalar geldi. MHP MYK Üyeleri Musa Küçük, teklifi artık verdiklerini ve bundan sonra AK Parti'nin görüşünün çok önemli olduğunu söyledi.

25.09.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-17:10) MHP'den Kritik Açıklama: AK Parti'nin Görüşü Çok Önemli!

MHP MYK Üyeleri Musa Küçük ve Volkan Yılmaz, parti çalışmaları çerçevesinde MHP Edirne İl Başkanlığı'nda açıklamalar yaptı. Küçük, Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparken, af teklifi hususuna da değindi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Musa Küçük, "Yerel seçimlerle alakalı MHP'nin birinci önceliği devletin bekasıdır. Biz devlet bekasının üzerinde hiçbir çıkarı gözetmeyiz." dedi.

MHP MYK Üyeleri Musa Küçük ve Volkan Yılmaz, parti çalışmaları çerçevesinde MHP Edirne İl Başkanlığı'na gitti. Küçük ile Yılmaz, İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ve partililerle bir araya geldi.

Küçük, toplantının medyaya açık kısmında yaptığı açıklamada, AK Parti'yle kurdukları Cumhur İttifakı'nın 2018'de gerçekleştirilecek yerel seçimlerde süreceğini ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için uğraşacaklarını söyleyen Küçük, şöyle dedi:

"Yerel seçimlerle alakalı MHP'nin birinci önceliği devletin bekasıdır. Biz devlet bekasının üzerinde hiçbir çıkarı gözetmeyiz. Bugün gerçekleştireceğimiz çalışma da, yapacağımız hamleler de devletimizin geleceğiyle alakalı, bu gidişatı sıkıntıya dönüştürecek en küçük bir duruma müsaade edemeyiz. Genel Başkanımızın bu hassasiyeti sürüyor. Bundan sebeple de yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın yara almaması, özellikle büyük kentlerde problem yaşamaması için beraberliğimiz devam edecek.

Bu hassasiyetimiz de sürecek. Türkiye bir ateş halkasının içinden geçiyor. Türkiye sanki uçurumun kenarından döndü. Yeniden eski Türkiye'ye, yeniden PKK ile görüşülen, cemaatin kucağında bir Türkiye'ye kesinlikel müsaade etmeyiz. Genel başkanımız ve MHP bu hususta net. Bizim yapacağımız her hamle Cumhur İttifakı'nın kazanmasıyla alakalı olacak."

"AK PARTİ'NİN GÖRÜŞÜ ÇOK ÖNEMLİ"

Küçük, MHP tarafından TBMM'ye verilen af teklifiyle alakalı diğer partilerin fikirlerini beklediklerini söyledi.

Teklifle alakalı AK Parti'nin tavrının önemli olduğunu söyleyen Küçük, şöyle konuştu:

"Partimizin namına Meclis'e teklif sunuldu, burada AK Parti'nin fikri çok önemli, daha şimdilik metni inceleyip bir yanıt vermediler, bu vakte dek AK Parti'den, CHP'den veya diğer siyasi partilerden gelen açıklamalar yalnızca bir öngörüyle alakalıydı fakat artık ellerinde bir metin bulunuyor. Bunu inceleyecekler ve ona göre karar alacaklar. Biz MHP olarak üstümüze düşen vazifeyi yaptık. Türk halkının buna gereksinimi vardı, bu gereksinime istinaden de bir hazırlık yaptık. Karar artık AK Parti'nin ve diğer siyasi partilerin."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal