Fatma Girik'in 50 Yıllık Sapığı Hakim Karşısında!

Ünlü oyuncu Fatma Girik'in 50 yıllık saplantılı hayranı hakim karşısına çıktı. 50 yıldır Fatma Girik'i takip edip rahatsız eden adam 3 yıl hapis ile yargılanıyor.

25.09.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-16:47) Fatma Girik'in 50 Yıllık Sapığı Hakim Karşısında!

Ünlü oyuncu Fatma Girik'i gençlik senelerinden beri takip eden saplantılı hayranı Mehmet A. hakkında Girik'in şikayeti ardından 'taciz suçundan' 4,5 aydan 3 seneye dek hapis talebi ile açılan davanın görülmesine başlandı. Fatma Girik'i gençlik senelerinden itibaren izleyen ve geçen sene yattığı hastanenin odasına dek girme cesareti gösteren saplantılı hayranı hakim karşısına çıktı. Girik'in 71 yaşındaki sapık hayranı, hastane odasında Fatma Girik'e evlenme teklif ettiğini ve Girik'in kabul ettiğini öne sürdü.

FATMA GİRİK'İN SAPLANTILI HAYRANI HAKİM KARŞISINDA

İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmada sanık Mehmet A. ile müşteki Fatma Girik'in avukatı hazır bulundu. Duruşmanın başlamasının sonrasında mahkeme hakimi, Girik'in Bodrum Adliyesinde emri ile alınan ifadesinin dava dosyasına eklendiği bildirildi.

"GENÇLİK YILLARINDAN İTİBAREN HAYRANIM"

Dava dosyasına ulaşan Girik'in ifadesinde "Sanık gençlik senelerinden beri hayranım. Bazen karşıma gelerek hayranlığını söylüyordu. Hastanede tedavi olduğum esnada odama gelmiş. Bir de not yazmış. Bıraktığı notun içine 'Keşke seni zamanında kaçırsaydım' biçiminde sözcükler kullanarak işi taciz aşamasına vardırmış. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını talep ederim" ifadelerini kullandı.

"EVLENME TEKLİFİ ETTİM, KABUL ETTİ"

Duruşmada kimlik belirlenmesinin sonrasında savunmasını yapan sanık Mehmet A. (71), "Olay günü geçmiş olsun dilemek için hastaneye vardım. Hastaneden geçmiş olsun diledim. Kendisine evlenme teklif ettim ve kabul etti. Seni seviyorum ile başlayan mektubu Fatma Girik'e hitaben kaleme aldım. Adresine gittim, kapısına vardım ve çıkanlara verdim. Suç işleme amacım yoktu. Yalnızca duygularımı söyledim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisinden özür diliyorum. Pişmanım" dedi. Mahkeme bir sonraki celse tanıkların dinlenilmesine karar vererek duruşmayı öteledi.

3 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE İDDİANAME HAZIRLANMIŞTI

Ünlü Oyuncu Fatma Girik, gençlik senelerinden beri kendisini izleyerek rahatsız eden saplantılı hayranının geçen sene hastane odasına girmesinin sonrasında savcılığa şikayet etmişti. Girik'in şikayeti ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli Mehmet A. için 3 seneye dek hapis talebi ile iddianame düzenlemişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal