BBP'den İdam Teklifi! 1 Ekim'de Meclis'e Geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den idam konusunda bir hamle geldi. Destici yaptığı açıklamada, 1 Ekim'de idamla alakalı kanun teklifini Meclis'e sunacaklarını açıkladı.

25.09.2018-16:05 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-15:22) BBP'den İdam Teklifi! 1 Ekim'de Meclis'e Geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, "İdam cezası isteğimizle alakalı hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Meclis açıldığı zaman idam teklifimizi önce kamuoyuna açıklayacağız, ardından HDP haricindeki grupları gezerek teklifimize desteklerini talep edeceğiz." dedi.

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin genel merkezinde, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve kulüp idarecilerini ağırladı.

Mehmet Yiğiner'in liderliğinde Ankaragücü'nün başarılara imza attığını ve takımın mevcut durumundan memnun olduğunu söyleyen Destici, bundan sonraki amacın Süper Lig'de şampiyonluğu yaşamayı gerektirdiğini söyledi.

Destici, Yiğiner ve Ankaragücü idarecilerinin isteklerini alakalı makamlara göndereceklerini söyledi.

1 EKİM'DE MECLİS'E GELİYOR

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Destici, bir soru ardından idam cezası isteklerini 1 Ekim'de TBMM'ye vermeyi amaçladıklarını söyleyerek, "HDP haricindeki grupları gezerek teklifimize desteklerini talep edeceğiz. Teklifimiz cinsel sapıklık ve terör eylemlerinde yer alma suçlarına karşı idamı tekrar getirmeyi içine alacak." diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Meclise verdiği af tasarısı ile alakalı görüşlerini de ifade eden Destici, "MHP'den gelen her teklif bizim için önemlidir ve kıymetlidir. Şu anda arkadaşlarımız bu teklif metnini inceliyorlar, yarın gerçekleştireceğimiz basın toplantısında bu meseleyi geniş çerçevede ele alacağız." ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal