MHP Lideri Devlet Bahçeli, Teröristbaşı Öcalan'ın Mektubunu Değerlendirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Teröristbaşının mektubu, HDP'nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı'na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur" dedi.

21.06.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-16:55)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın mektubuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Teröristbaşının mektubu, HDP'nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı'na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve neticesidir" dedi.

Bahçeli'nin yaptığı basın açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde;

"MEKTUP, HDP'NİN VAHİM SAPMASINA RAHATSIZLIĞIN SONUCUDUR"

İmralı'da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını çeken teröristbaşı anlaşılan odur ki, HDP'nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek için tarafsızlık çağrısı yapmıştır.

Teröristbaşının mektubu HDP'nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı'na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve neticesidir.

PKK'nın siyaset acentesi HDP'nin teröristbaşının ikazına karşın marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi ise 23 Haziran üstünde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır.

HDP-PKK-teröristbaşı ve terörist Demirtaş arasındaki derin çatlakların çok boyutlu analiz ve yorumu tabiki yapılacak, son olarak İstanbul içine çekilmek istenen girdaptan 23 Haziran'da bütünüyle kurtulacaktır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal