MHP Lideri Bahçeli'den Eylül İçin Duygulandıran Mesaj

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da canice katledilen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara için duygusal bir mesaj yayınladı. Bahçeli, "Eylül toprağa gitti. Peki biz Eylül'ün hesabını nasıl vereceğiz" dedi.

30.06.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-16:12)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da katledilen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetiyle alakalı açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Eylül topraktan çıktı, yeniden toprağa gidecek. Peki, üstümüze düşen feryat figandan, fecaat çığından nasıl kurtulacağız? Eylül'ün hesabını ne şekilde vereceğiz? Eylül'lere musallat olan şerefsizlere nereye dek tahammül edeceğiz?" ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin Twitter'dan paylaştığı açıklama şu şekilde;

"KÜÇÜCÜK ANA KUZUSUNA NASIL KAST ETTİNİZ?"

"Ankara Polatlı'da 22 Haziran günü 8 yaşında Eylül adlı bir kız çocuğumuz kaybolmuştu. Günler boyu arandı, fakat bulunamadı. Meğer Eylül'e acımadan canına kıymışlar. Üstelik toprağa gömmüşler. Ne istediniz bu çocuktan? Ne alıp veremediğiniz vardı bu küçük yavruyla? Hiç mi yüreğiniz sızlamadı? Eylül hunharca öldürüldü, bununla beraber vicdan öldürüldü, insanlık öldürüldü, hayaller öldürüldü! Korkak katiller bir defa daha milli gönülleri heder etti, kedere boğdu. Olacak iş mi bu? Ey canavarlar, küçücük bir çocuğa, küçücük bir ana kuzusuna nasıl kıydınız?"

"BU ŞEREFSİZLERE NE KADAR TAHAMMÜL EDECEĞİZ"

"Eylül topraktan geldi, yeniden toprağa gidecek! Peki, üstümüze düşen feryat figandan, fecaat çığından ne şekilde kurtulacağız? Eylül'ün hesabını nasıl vereceğiz? Eylül'lere musallat olan şerefsizlere nereye dek tahammül edeceğiz?"

"DAHA FAZLA MESAFE ALMALIYIZ"

"Gerçekten çok üzgünüm. Bir tarafta yavru bir köpeğin dört bacağıyla beraber kuyruğu kesilir ve ölüme terk edilir, diğer tarafta küçük çocuklar hedef alınır! Nasıl bu hale geldik? Böyle gidemeyiz, bu biçimde daha çok mesafe katedemeyiz."

"KAYBOLAN YALNIZCA LEYLA DEĞİL, HEPİMİZİZ"

"Ağrı'da ailesiyle beraber dedesinin köyüne bayramlaşmaya giden 3,5 yaşındaki Leyla da tam 16 gündür kayıp ve halen aramalar netice vermedi. Kaybolan sadece Leyla değil, hepimiziz. Acaba masum çocuk nerede? Mazlum gözleri nasıl bakıyor? Adları Eylül olur, Leyla olur, hiç fark etmez. Onlar çocuk, onlar savunmasız, onlar masumiyetin zirvesi. İnanınız, bu gidişle başımıza taş yağmazsa yatıp kalkıp şükretmemiz lazım. Çocukları emniyette olmayan bir milletin geleceği emniyette olamaz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal