MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erken Seçime Kapıları Kapattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün gece canlı yayında soruları cevapladı. "İttifakın oyun yüzde 50'nin altına inerse erken seçim gündeme gelir mi?" sorusuna cevap veren Bahçeli, "Bizim açımızdan gelmez" dedi.

23.03.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-12:42) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erken Seçime Kapıları Kapattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir televizyon kanalında soruları cevapladı, gündem ile alakalı açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Yüzde 50'nin altına inerseniz erken seçim gündeme gelir mi?" sorusuna "Bizim açımızdan gelmez" cevabını verip erken seçime kapıyı kapattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak yayınında soruları cevapladı, gündem ile alakalı açıklamalar yaptı.

"YÜZDE 52'NİN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ"

Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın yerel yönetimler seçimleri ardından inancım odur ki oyu yüzde 52'nin üstünde olacaktır" sözlerini kullandı.

BEKA TARTIŞMASI

Türkiye'de son günlerde beka tanımayan unsurların ve siyasilerin çıktığını söyleyen Bahçeli, "Bekasız bir ülke olur mu? Bekanın yok sayıldığı bir yer olabilir mi?" dedi.

ERKEN SEÇİM SORUSU

"Eğer bu amaçadığınız yüzde 52 olmaz, yüzde 50'nin altına inerse erken seçim Türkiye'nin gündemine gelir mi?" sorusuna ise Bahçeli, "Gelmemesi gerek. Bizim açımızdan da gelmez" cevabını verdi.

"Siz gündeme getirir misiniz?" sorusuna ise Bahçeli, "Hayır getirmeyiz. Cumhur İttifakı'nın yerel yönetimler seçimleri ardından benim inancım odur ki daha yüksek oranda olacaktır. Yüzde 52'nin üstünde olacaktır" yanıtını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal