Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Mezarlıkta Ağlayan Kız: Vatandaşlar Korkuyor

Çorum'da, genç bir kızın sürekli olarak akşam saatlerinde geldiği mezarlıkta bir kabrin başında gözyaşı döktüğü iddiası üzerine, olayın aydınlatılması amacıyla söz konusu bölgeye belediye tarafından güvenlik kamerası yerleştirildi.

02.05.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-15:31)

Olaya ilişkin İddiaya göre, 28 Nisan'da akşam saatlerinde kent merkezinde bulunan Ulu Mezarlık yakınındaki esnaf, bir kabrin başında genç bir kızın ağladığını gördü ve durumu mezarlık görevlilerine izah etti.

Görevlilerce yapılan araştırmalar sonrasında, söz konusu mezarın yakınında herhangi birine rastlanmadı. Ertesi gün akşam saatlerinde kızın yine mezarlıkta olduğu ihbarı gelince görevliler, polise haber verdi.

Ekiplerin mezarlık ve çevresinde yaptığı aramalar neticesinde de herhangi bir sonuç çıkmadı. Bunun üzerine mezarlık görevlileri genç kızın başında ağladığı iddia edilen kabre, bir not bırakıldı. Notun üzerinde "Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak" yazıyordu

MEZARIN YAKININA GÜVENLİK KAMERASI KURULDU

Dün akşam saatlerinde genç kızın tekrardan mezarlığa geldiği iddiası ekiplere bildirilince polis ekipleri olay yerine tekrar intikal etti fakat yapılan arama çalışmalarından yine herhangi bir sonuç çıkmadı.

Kentte oturan vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği olayın aydınlatılması amacıyla genç kızın kimliğinin tespit edilmesi ve bulunması için Çorum Belediyesi tarafından söz konusu mezarın yakınında bulunan bir ağaca güvenlik kamerası konuldu.

Güvenlik kameranın görüntüleri, mezarlık görevlileri ve polis ekipleri tarafından takip edilecek.

KONU MEZARLIK VE GECE VAKTİ OLUNCA GİZEMLİ BİR HAL ALMIŞ

Belediye Başkanı Zeki Gül, haber muhabirine yaptığı açıklamada, şimdiye kadar yapılan arama çalışmalarından  herhangi bir sonuç alınamadığını ifade etti.

Bir vatandaşımız var sanırım 17-18 yaşında olduğu tahmin ediliyor. siyah giyimli bir kişi, 'Beni neden bırakıp gittin?' diye ağladığını duyunca araştırma yapılmış fakat herhangi biri bulunamamış" diyen Gül, şöyle devam etti

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;