Meteoroloji'den Hava Durumu Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava durumu raporunu açıkladı. Peki hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a yağmur yağacak mı? İstanbul'a kar yağacak mı? sorularının yanıtları için haberimizin detayına bakabilirsiniz.

22.12.2018-08:23 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-08:13) Meteoroloji'den Hava Durumu Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava durumu raporunu açıkladı. Peki hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a yağmur yağacak mı? İstanbul'a kar yağacak mı? sorularının yanıtları için haberimizin detayına bakabilirsiniz. İşte hava durumu detayları...

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; Kastamonu kıyıları ile Sinop ve Samsun çevrelerinin az yağmurlu, Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ön görülüyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayıyla beraber Trakya, İç Ege ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ön görülüyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde Trakya, İç Ege ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasıbüyük önem arz etmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal