Meteoroloji'den Buzlanma Ve Don Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre; Yurt çapının parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu (Ardahan, Kars ve Iğdır hariç) ile Muğla, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Rize ve Hopa yakınlarında aralıklı yağmurlu havanın etkili olacağı bekleniyor.

26.02.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-09:01) Meteoroloji'den Buzlanma Ve Don Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre; Yurt çapının parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu (Ardahan, Kars ve Iğdır hariç) ile Muğla, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Rize ve Hopa yakınlarında aralıklı yağmurlu bir havanın etkili olacağı bekleniyor.

BUZ VE DON UYARISI

Yağışların; çoğunlukla yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile İç Anadolu'nun doğusunda karla beraber yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle vaktinden sonra Bingöl, Bitlis, Muş ve Hakkari yakınlarında yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu taraflarında buzlanma ve don olayı, iç ve doğu bölgelerinde yer yer sis ve pus hadisesi için vatandaşlar uyarıldı.

SICAKLIKLAR DEĞİŞİYOR

Hava sıcaklıklarının Trakya'da 2 ila 4 derece yükseleceği, Güneydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik meydana gelmeyeceği ifade edildi.

Rüzgarın özellikle kuzey ve kuzeydoğu, yarın zamanla Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı taraflarından hafif, ara sıra orta şiddette, Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda şiddetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal