Konya'da Askerlere FETÖ Operasyonu! 50 Kişi İçin Yakalama Kararı

Konya merkezli 32 ilde FETÖ/PDY'ye dönük soruşturma çerçevesinde, örgütle ilişkili olduğu tespit edilen, içlerinde muvazzaf askerlerin de yer aldığı 50 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

26.02.2019-09:05 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-09:25) Konya'da Askerlere FETÖ Operasyonu! 50 Kişi İçin Yakalama Kararı

Konya merkezli 32 ilde, FETÖ/PDY'ye dönük Türk Silahlı Kuvvetleri'nde vazife yapan 15'i muvazzaf 50 asker hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için operasyonun devam ettiği bildirildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde daha önceden gözaltına alınan örgütün TSK'daki personele; molla, genel müdür, müdür, müdür yardımcısı, öğretmen, ümitçi, asistan, gezici doktor, ser doktor, doktor, şehir dışı talebe mesulü gibi sıfatlarda 'mahrem imamlık' yaptıkları iddia edilen şüphelilerin verdikleri ifadeleri çerçevesinde 15'i muvazzaf 50 asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi birimleri, 'FETÖ/PDY terör örgütüne mensup olmak, örgüt için eylem ve faaliyet yapmak, örgüt için hizmet yüklenmek, örgüt çerçevesinde kadrolaşmak' suçlaması yöneltilen şüphelilerin ele geçirilmesi için 32 ilde bugün sabah eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyonla alakalı gözaltına alınanların olduğu kaydedilirken, operasyonun devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal