Meral Akşener'e Kocaeli Mitinginde Şok

İYİ Parti lideri Akşener, Kocaeli 'de miting yaptığı esnada istifa şoku yaşadı.

19.06.2018-21:29 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-21:43)

İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kocaeli’nin merkez ilçesinde gerçekleştirilen mitingde halka hitap ederken partisinin Körfez İlçe Gençlik Kolları’ndan 40 kişi istifa etti.

İYİ Parti’nin son zamanda sergilediği hareketlerin düşüncelerini ve Türkiye için yapmış oldukları çalışmaları zedelediğini ifade eden gençlik kollarının 40 üyesi, istifa ettikten sonra AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek AK Parti’ye üye oldular.

Körfez İlçe Gençlik Kolları’ndan istifa eden İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Avni Sakı’yı ve yanındaki 39 üyeyi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve AK Parti üyeleri karşıladı. Körfez İlçe Teşkilatı’nda dağıtılan AK Parti Üye Başvurusu formlarının dolduran istifa eden 40 genç, AK Parti’ye geçiş yaptı.

'İYİ NİYETİMİZE KARŞILIK VERMİYOR'

Geçiş esnasında açıklama yapan İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Avni Sakı, İYİ Parti’nin seçim sürecinde ortaya koyduğu tavrın kendilerini İYİ Parti’den istifa etme düşüncesine ittiğini ifade eden.

İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Avni Sakı, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bundan 2 ay önce şahsıma teklif edilen İYİ Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanlığını büyük memnuniyetle kabul etmiş bulunmaktaydım. Daha sonra burada bulunan arkadaşlarımla birlikte çalışmaya başladık. Ama biz milli değerlerimize sahip çıkmak, ülke refahına katkı sağlamak gibi fedakar bir düşünceyle çalışmalarımızı sürdürürken İYİ Parti’nin sergilemiş olduğu bazı tavırlarla bu iyi niyetimize karılık hizmet vermediklerini fark ettik. Bugün buradaki tüm arkadaşlarımızla birlikte şer odaklarının çevrildiğini gördük.’’

'200 GENÇ ARKADAŞIMIZLA BİRLİKTE AK PARTİ'YE GEÇECEĞİZ'

İstifaların yarın da devam edeceğini belirten eski başkan Sakı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bizim iyi niyetlerimizi gördü. Ben ve arkadaşlarım istifa ettiğimizi belirtir, yarın yapılacak olan programda 200 genç arkadaşımızla birlikte AK Parti’ye geçiş yapacağımızı duyururum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal