Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye Ömer Halis Demir Eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da yaptığı konuşmasında CHP'li Muharrem İnce'nin 15 Temmuz şehidi olan Ömer Halis Demir'in kabrini neden ziyaret etmediğini açıkladı.

19.06.2018-20:38 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-20:40)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da millete seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından önce çıkan açıklamalar şöyle:

"HALİSDEMİR'İN KABRİNİ ZİYARET EDEMEDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuuvetler Komutanlığı'nda FETÖ’cü Semih Terzi'yi öldürdükten şehit edilen Niğdeli Ömer Halisdemir'in kabrini neden ziyaret etmediğini açıkladı.

İnce’yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bay Muharrem Niğde'ye geliyor, sırf Pensilvanya'yı incitmemek için şehit Halisdemir'in kabrine dahi uğrayamıyor, kabri başında dua edemiyor."

"SEN NE İÇİN ÇIKTIN BU YOLA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in şehir hastanesi hakkındaki açıklamalarına dair, "Adaylardan biri 'Bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz' diyor. Önce bu bayana sormak lazım sen ne için çıktın bu yola?" şeklinde yanıt verdi.

"1 MİLYON 300 BİN KARDEŞİMİZE MONTAJ DİYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime 1 haftadan az bir zaman kala yaptığı tarihi mitinge ilişkin "Sandıktan çıkamayacaklarını anladıkça mızıkçılık yapıyor, Yenikapı mitingine laf ediyor, 1 milyon 300 bin kardeşimize montaj diyorlar’’ diye konuştu.

KANDİL OPERASYONU

Kandil operasyonuna ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'i bölücü terör örgütünün başına yıktık, yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal