Meral Akşener Temel Karamollaoğlu Görüşmesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Saadet Partisi LideriTemel Karamollaoğlu’nu odasının kapısında beklerken bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti.

24.04.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:20) Meral Akşener Temel Karamollaoğlu Görüşmesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu odasının kapısında beklerken bir süre basın mensuplarıyla sohbet edip demeçler verdi.

Daha sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve kurmayları İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi. Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu’nu kapıda karşılarken basın mensuplarının görüntü almak için Karamollaoğlu’ndan kendilerine dönmesini istemesi üzerine Saadet Partisi Lideri esprili bir yanıt vererek ‘Her kameraya ayrı dönecek olursak otuz kere dönmemiz gerekiyor’ diye cevap verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün saat 10.30'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener ile görüştükten sonra yarın da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşme yapacak.

24 Haziran’dan gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesi, dün Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve HÜDA PAR’ı ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelen Karamollaoğlu’nu İYİ Partililer yoğun alkışlarla karşıladı. İki liderin basına kapalı görüşmesi devam ediyor. Görüşme sonrası Karamollaoğlu ve Akşener’in ortak basın açıklaması yapması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal