Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu Türk Düşmanlığı Yapmıştır

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne yönelik iftiralarına sert şekilde tepki gösterdi.

24.04.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:27) Bekir Bozdağ: Kılıçdaroğlu Türk Düşmanlığı Yapmıştır

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Osmanlı düşmanlığı katıksız Türk düşmanlığıdır" diyerek ve sert tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözücüsü Bekir Bozdağ, Kemal Kılıçdarığlu'nun Yörükler Çalıştayı'nda yaptığı açıklamada Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili yaptığı hakaret içeren açıklamayı eleştirdi.

Sözcü Bozdağ, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı'ya iftira ve hakaretleri, başta Yörükler olmak üzere Türk milletinin her bir üyesine yapılmış iftira ve hakarettir’’ diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de Gökbelen Yaylası'nda gerçekleştirilen Silifke Yörük Türkmen Çalıştayı'nda şu cümleleri kurmuştu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Osmanlı hükümdarlığında tüm halk padişahın kulu ve kölesiydi. Millet diye bir kavram ortada yoktu. Türk milleti diye de bir kavram ortada yoktu. Çünkü Osmanlı Türklerle alay ediyordu. Osmanlı'nın zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi. Dadaloğlu, Köroğlu boşuna mı çıktı? Boşuna mı söylediler, ferman padişahınsa dağlar bizimdir " diyerek, Osmanlı’ya yönelik altı boş iftiralarla saldırı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal