Mehmet Özhaseki: Biz Bu Kirli İşlerde Yoğuz

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ANAP Lideri ile yaptığı görüşmeden sonra açıklamalarda bulundu.

18.03.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-12:33) Mehmet Özhaseki: Biz Bu Kirli İşlerde Yoğuz

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Özhaseki Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile yaptığı görüşme sonrasında birtakım açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 8-10 yıldır karışık işlerle meşgul olanlar bizi bu işlerin içine çekmeye çalışmasınlar, çıksınlar dışarıda heswaplaşsınlar diyen Mehmet Özhaseski, şahsının bu işlerle asla işinin olmadığını ve olmayacağını söyledi.

MANSUR YAVAŞ HALKIN ÖNÜNE ÇIKIP HESAPLAŞSIN

Mansur Yavaş hadisesinde kimin mağdur kimin suçlu olduğunu Sayın Mansuhr Yavaş halkın önüne çıkıp karşı tarafla konuşsun biz de anlayalım diyen Mehmet Özhaseki, ''Madem haklısın niye bunu yapmaktan kaçıyorsun?'' diye ekledi.

ÖZAL'I İSTEMEYEN ZİHNİYET BİZİ DE İSTEMİYOR

Rahmetli Turgut Özal'ın Türkiye'yi dünya devletleriyle yarışacak bir noktay getirmek için atılımlar yaptığını ancak şuan Cumhur İttifakı'na karşı olan bu gerici zihniytin o dönemde de Turgut Özal'ın atılımlarını engelleme çabası içinde olduğunu dile getirerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal