Özgür Suriye Ordusu Hazırlıklarını Tamamladı

Özgür Suriye Ordusu Münbiç ve Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Azez'de 150 askere verilen eğitimin amacı ise ÖSO'nun en iyi askerlerini operasyon öncesi daha iyi bir noktaya getirmekti.

18.03.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-13:48) Özgür Suriye Ordusu Hazırlıklarını Tamamladı

TÜRKİYE, ÖSO'NUN ÖNDE GELEN BİRLİKLERİNE EĞİTİM VERİYOR

Suriye'de yaşanan savaşta Esed Rejimi'ne karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu'nun en iyi grupları Türk Askeri tarafından eğitiylior. Mühimmat kullanımını ve operasyon anında izlenecek yolların eğitimi verilmeye devam ediliyor.

HAREKAT İÇİN HER ŞEY HAZIR DURUMDA

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu Münbiç ve Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Özgür Suriye Ordusu'na verilen bu eğitimin amacı ise askerlerin el bombalarını nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri, ağır makineli tüfekleri ve silahları nasıl kullanacaklarını öğrenmelerini sağlamaktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN EMRİ BEKLENİYOR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bir askerliği birliği ziyaretinden sonra, ''Hazırlıklar tamam, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrini bekliyoruz'' dedi.

Fırat'ın doğusuna yapılacak harekat öncesinde Özgür Suriye Ordusu ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin bütün hazırlıklarını tamamladığını belirten Akar askeri bir operasyonun her an gerçekleşebileceğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal