MasterChef Murat Özdemir'in İlk İfadesi Ortaya Çıktı

MasterChef adlı yarışma programından elenen ve papağan olayı ile Türkiye'nin gündemine oturan Murat Özdemir'in emniyetteki ifadesi gün yüzüne çıktı.

18.12.2018-13:20 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-13:12)

MasterChef adlı yarışma programından elenen ve bir papağana yaptığı akılalmaz eziyeti Instagram hesabından yayınlamasının ardından Türkiye'nin gündemine oturan Murat Özdemir'in emniyetteki ifadesi gün yüzüne çıktı. İfadesinde yarışmadan haksız yere elendiğini ifade eden Özdemir, eziyet görüntüleri için 'Alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum' açıklamalarında bulundu.

MURAT ÖZDEMİR GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medya hesabından evindeki papağana eziyet ettiği görüntüleri yayınlayan Masterchef yarışmacısından elenen Murat Özdemir ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı gözaltı talimatı vermiş ve geçtiğimiz akşam Beşiktaş'taki evinde gözaltına alınmıştı.

'ALKOLÜN ETKİSİYLE NE YAPTIĞIMI BİLMİYORDUM'

Bugün işlemlerinden sonra serbest bırakılan fakat savcılığıyla talimatıyla 5 dakika içinde tekrar gözaltına alınan Özdemir, ilk ifadesinde 'Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim. Alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyordum.' dedi.

'PAPAĞANA EZİYET ETMEDİM'

Yoğun güvenlik önlemleri kapsamında İstanbul Adliyesine getirilen Özdemir, basın mensuplarına 'Papağana işkence etmedim. Parmağımı ısırdı' dedi. Kelepçeli olarak adliyeye giriş yaptığı gözlenen Özdemir'in savcıya ifade vermesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal