Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da Turizmcilerle Buluştu

Bakan Ersoy Antalya'da yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle 5 yıllık yeni dönemde, turizm sektörünün Türkiye tarihinde ilk defa 'stratejik sektör' ilan edildiğini açıkladı.

24.03.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-13:38) Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da Turizmcilerle Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın Kemer ilçesinde turizmcilerle buluşarak, açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE TARİHİNDE İLK

Bakan Ersoy, turizmin 'stratejik sektör' olarak kabul edilmesinden sonra Türkiye'nin geleceğinin turizmle yapılması gerektiği kanaati oluştuğunu ifade ederek, "Bireysel düşünmeyi bırakacağımız bir döneme girmemiz lazım artık. Türkiye adına düşünmemiz gerekiyor" dedi.Turizmcilerle görüşen ve sorunlarını dinleyen Bakan Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle 5 yıllık yeni dönemde, turizm sektörünün Türkiye tarihinde ilk defa 'stratejik sektör' ilan edildiğini ifade etti. 

"TÜRKİYE ADINA DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR"

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Türkiye'nin geleceğinin turizmle yapılması gerektiği kanaati oluştu. Bütün bu unsurlar ilk kez gerçekleşiyor. Türkiye'de ilk kez böyle ortam yaratılmış oluyor. Biz bütün turizmciler olarak bu olayı fırsata dönüştürmemiz gerekiyor. Hem turizm hem genel sektör açısından fırsat olarak kullanmamız gerekiyor. O yüzden bireysel düşünmeyi bırakacağımız bir döneme girmemiz lazım artık. Genel, Türkiye adına düşünmemiz gerekiyor. Bu bağlamda geliştireceğimiz politikalarla sizin gelirleriniz yatırım olanaklarınız çok hızlı şekilde artacak" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal