Cumhur İttifakı İstanbul Ortak Mitingi Yenikapı Meydanı'ndan Gerçekleşecek

İstanbul bugün tarihi bir mitinge ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, bugün saat 14'te Yenikapı Meydanı'nda ortak miting düzenleyecek.

24.03.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-13:12) Cumhur İttifakı İstanbul Ortak Mitingi Yenikapı Meydanı'ndan Gerçekleşecek

Cumhur İttifakı, İstanbul'daki ortak mitingini bugün saat 14.00'te Yenikapı Meydanı'nda yapacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Cumhur İttifakı'nın gerçekleştireceği büyük İstanbul mitingi bugün yapılacak. Tarihi günde Yenikapı Meydanı'nda hazırlıklar tamamlandı ve miting alanı dolmaya başladı. 

DEV PLATFORM

Cumhur İttifakı'nın paydaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlikte katılacağı miting için kurulan platformun üzerine led ekranlar kuruldu. 

5 BİN POLİS GÖREV ALACAK

Öte yandan mitingin güvenliğini ise 5 bin civarında polis sağlayacak. 4 ayrı giriş noktasında 130 dedektörlü kapı, 23 x-ray cihazı kullanılarak mitinge gelen vatandaşlar arandıktan sonra içeri alınacak. Miting 18 kamerayla canlı olarak yayınlanacak. Katılımın yüksek olması beklenen Miting alanın 2 milyon kişiyi ağırlaması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal