Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı'nın Hayatını Kaybettiği Kazanın Nedeni Belli Oldu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un yaşamını yitirdiği kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sebebiyle meydana geldiği belirlendi.

20.08.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-13:30) Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı'nın Hayatını Kaybettiği Kazanın Nedeni Belli Oldu

Cumhuriyet Başsavcılığı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un yaşamını yitirdiği, 3 kişinin yaralandığı kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sebebiyle meydana geldiğini duyurdu.

Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan paylaşılan açıklamada, Dursun ve yanındakilerin Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki programlarının sonrasında Erciş'e doğru kara yoluyla hareket ettiği bildirildi.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Çelebibağı Mahallesi aile plajı bölgesine gelindiği esnada sürücü M.Ş.B'nin direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde aracının yolun sağındaki şarampole yuvarlandığı kaydedilen açıklamada, olayın sonrasında acil işlemler için 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği aktarıldı.

BAKAN YARDIMCISI OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Cumhuriyet savcılarının kaza yerinde gerekli incelemeleri yaptığı vurgulanan açıklamada, şu sözlere yer verildi:

"Araçta olanlardan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un olay yerinde yaşamını yitirdiği, asistanları Töre Üst, Ferhat Küçük ile araç sürücüsü M.Ş.B.'nin gerçekleştirilen ilk müdahaleleri ardından Van ilindeki hastanelere gönderildikleri ve tedavilerinin sürdüğü, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından vazifelendirilen Cumhuriyet Savcısı tarafından hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'a Erciş Devlet Hastanesinde ölü muayene ve diğer adli işlemlerinin yapıldığı ve olayın çok yönlü olarak soruşturulduğu hususu kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal