Küçük Çocuğa Pitbull Saldırısı!

Küçükçekmece'de dedesiyle oyun oynamaya parka giden 7 yaşındaki küçük çocuğa pitbull cinsi köpek saldırdı.

20.10.2019-16:08 - (Son Güncelleme: 20.10.2019-15:47)

Küçükcekmece'de dedesiyle parka giden çocuğa pitbull saldırısı sonucunda, vatandaş sopalarla vurarak küçük çocuğu köpek vahşetinden kurtardı. Yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

7 yaşındaki Ömer Faruk Yeşil, oyun oynamak amaçlı dedesiyle parka gitti. Bu sırada 40 yaşlarındaki Ayten Demirtaş, çocukların oyun oynadığı parkta pitbull cinsi köpeğini gezintiye çıkardı. Sahibinin elinden kaçan köpek, parkta oyun oynayan Ömer Faruk Yeşil’in üzerine doğru gitti ve saldırdı. Çocuğun bağrışmalarına orada bulunan vatandaşlar yetişti.

VATANDAŞ YETİŞTİ

Yardıma gelen vatandaşlar çocuğu bir türlü bırakmayan pitbull cinsi köpeğe sopalarla vurdu. Bağrışmalarla birlikte parka doğru koşan Lokman Türe, köpeğin ağzından alınan Ömer Faruk’u kucaklayarak hemen parkın yakınındaki özel bir hastaneye götürdü. İlk yardımı burada gerçekleştirilen Ömer Faruk Yeşil, müdaleden sonra farklı bir hastaneye götürüldü.

KÖPEĞİN SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayan küçük çocuğun sağ kolunun kırıldığı, kolunda 3 santimetre, sağ bacağında da 10 santimlik açık olduğu söylendi. Ailenin şikayetçi olmasıyla birlikte köpeğin sahibi Ayten Demirtaş, Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Demirtaş’ın verdiği ifade de köpeğinin pitbull kırması olduğunu ve sokakta bulup beslediğini söylediği bildirildi. Gözaltına alınan kadın emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


KÜÇÜK ÇOCUĞUN DURUMU CİDDİ

Baba Suat Yeşil, “Çocuğun sağlık durumu ciddi. Sağ bacağında 10 santimlik bir açılma var dişleri girmiş. Sağ kolunda da açılma var. Sağ kolu da kırılmış ciddi yaralar var. Dedesi çocuk parkına götürmüş. Çocuklar orada oynarken köpeğin sahibinin anlatmasına göre köpeğim ısırma huyu yoktu diyor. Köpeğe dışarıdan taciz oldu diyor. Kadınlar vurdu o sırada köpek saldırganlaştı çocuk da herhalde düşmüş. Zinciri varmış uzunmuş çocuk düştüğü için yerde ısırmış. Şimdi ameliyat olacak köpek ısırığı olduğu için müdahale edemediler. Kırık da var enfeksiyon riski de var. Kuduz ve tetanos aşısı oldu. Artı üç tane daha aşı olacak. Karşı taraf bize yanlış bilgi verdi pitbull demedi. Sokak köpeği aldım besliyorum dedi. Aşıları var dedi ama pitbull olduğunu öğrenince şoke oldum. Bu saatten sonra şikayetçi olmayı düşünmüyorum” dedi. Suat Yeşil, bu cins köpeklerin çocuk parkında dolaştırılmaması gerektiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal