Korgeneral İsmail Metin Temel'e Hain Saldırı

Son günlerde Muharrem İnce'nin iddialarıyla gündeme gelen Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, Kasım ayında Temel'i hedef alan bir saldırı yapılmış ve çatısından giren kurşun yatağını teğet geçmiş.

06.06.2018-10:14 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-10:50)

Korgeneral İsmail Metin Temel'in geçtiğimiz Kasım ayında Kilis'te istirahat ettiği misafirhaneye gerçekleştirilen saldırının detaylrı gün yüzüne çıktı. Temel'in istirahat ettiği misafirhanenin çatısından gelen kurşun odanın zeminine çarpıp yere düştü.

YATAĞINI TEĞET GEÇTİ

Ordu Komutanı Temel'in terör örgütleriyle mücadeleyi devam ettirdiği günlerde Kilis'teki Taktik Komuta Yeri misafirhanede kullandığı istirahatgahına saldırının ayrıntıları şöyle: Temel'e, birliği denetleme çalışmaları esnasında istirahat etmesi için Komutan Misafirhanesi verildi.

OTOMATİK SİLAHLARLA TARADILAR

Otomatik silahla gerçekleştirilen ve Temel'i hedefleyen saldırıda kurşun misafirhanenin çatısını delerek yatağının hemen kenarına odanın zeminine vurarak yere düştü.

15 TEMMUZ GECESİ HEDEFTEYDİ

İsmail Metin Temel FETÖ'nün de hedefindeydi. 15 Temmuz darbe gecesi FETÖ'cülerin öldürmek amaçlı Van'daki Karargâhına Silopi'deki Özel Kuvvetlerden suikast timi gönderdi. Timi gönderen şahsın 15 Temmuz haini Semih Terzi olduğu tespit edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Temel Paşa'nın 15 Temmuz gecesi öldürülmeye uğraşıldığını açıklamıştı.

ŞİMDİ DE KANDİL'İ TEMİZLEYECEK

İkinci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel Suriye'nin sonrasında şimdi de Irak'ın kuzeyini temizlemek amaçlı kolları sıvadı. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları'nı başarıyla tamamlayan Temel Paşa, İkinci Ordu'nun sorumluluk bölgelerinde yer alan Irak'ın kuzeyindeki operasyonları idare ediyor. Mehmetçik, bölgede 11 üs kurdu. Bu üslerden ikisi helikopter ve tanklar için inşa edildi. Türkiye'nin yeni nesil silahı Bayraktar SİHA ve diğer İHA'lar için ayrı bir üs inşa ediliyor. Düz ovada tampon bölgeyi kuran Mehmetçiğin yakın süre içinde Kandil'in zor arazisinde süpürme harekatına başlaması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal