Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu Kimdir? Aslen Nereli ? Kaç Yaşında ?

Seçimlerde bağımsız bir adayın kazandığı tek şehir olan Kırklareli'nin yeni belediye başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir ? Aslen nereli ? Kaç yaşında ? Asıl mesleği nedir ?

01.04.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-12:34) Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu Kimdir? Aslen Nereli ? Kaç Yaşında ?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bağımsız bir adayın belediye başkanlığını kazandığı tek kent olan Kırklareli'nin yeni lideri Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve asıl mesleği nedir sorularının yanıtlarını derledik...

Mehmet S. Kesimoğlu, 7 Mart 1960'ta Kırklareli Vize'de doğdu. Babasının adı İbrahim Nevzat, annesinin adı Melahat'tir. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

Turizm Bakanlığı Bakan Müşaviri olarak görev yaptı. Özel Sektörde Genel Koordinatörlük yaptı. Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanı, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Başkanı, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Vakfı 2. Başkanı, Kırklareli Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı olarak görev yaptı.

22. Dönemde Kırklareli Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı koltuğuna oturdu.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu Kırklareli Belediye Başkanı seçilmiştir.

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyince, 12 Şubat 2019'da partisinden istifa edip seçimlere bağımsız aday olarak girip yüzde 37.53 oy alarak görevine geri dönmüştür.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal