Edirne'nin Keşan İlçesinde AK Partili Mustafa Helvacıoğlu 12 Oy Farkla Kazandı

Edirne'nin Keşan ilçesin seçim yarışı başa baş geçti. Her iki adayın da galibiyet yürüyüşü yaptığı ilçede, AK Parti'nin adayı Mustafa Helvacıoğlu 12 oy farkla yarışı kazandı.

01.04.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-12:26) Edirne'nin Keşan İlçesinde AK Partili Mustafa Helvacıoğlu 12 Oy Farkla Kazandı

Edirne Keşan'da yerel seçim yarışı kıran kırana geçti. Zafer yürüyüşü yapan Millet İttifakı'nın CHP'li Adayı Şenol Yalı ile Cumhur İttifakı'nın AK Partili Adayı Mustafa Helvacıoğlu arasındaki yarışı 12 oy belirledi. Helvacıoğlu, 18 bin 415 oy ile galip oldu.

31 Mart yerel seçimleri birçok bölgede kıran kırana geçti. Edirne'nin Keşan ilçesindeki yarış, iki partiyi de sokaklara döktü.

AK PARTİ VE CHP AYNI ANDA ZAFER YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Sandıkların kapanmasının sonrasında AK Partililer ve CHP'liler, seçimi kazandıklarını iddia ederek aynı anlarda zafer yürüyüşüne çıktı. Şehir merkezinde, her iki parti, yürüyüş yaptığı esnada, Edirne CHP milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu ve CHP Keşan Belediye Başkan adayı Şenol Yalı, Adalet Sarayına geldi. Burada İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe ve partililer ile bir araya gelen Gaytancıoğlu ve Yalı, seçim sonucuyla alakalı açıklama yaptı.

AK PARTİ ADAYI HELVACIOĞLU SADECE 12 OY FARKLA KAZANDI

Fakat daha sonra kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın Adayı Mustafa Helvacıoğlu'nun seçimleri yalnızca 11 oy fark ile kazandığı duyuruldu.

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Keşan'da, Helvacıoğlu 18 bin 415, Yalı 18 bin 403, Saadet Partisi Adayı Ahmet Köseler 268, HDP Adayı Abdullah Kaya 208, Bağımsız Türkiye Partisi Adayı Talip Bora 51 ve DSP adayı Yunus Emre Ergamalıoğlu ise 58 oy aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal