Kılıçdaroğlu İnce'nin Seçimi Kazanamayacağını İtiraf Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu bir televizyon programında Muharrem İnce'nin oy oranı tahminin sorulması ardından 'yüzde 30 bandında görünüyor' cevap verdi. Bu cevap kendi adaylarına olan güvenlerini sorgulattı.

05.06.2018-22:02 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-22:23)

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başakanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı.

"YÜZDE 30 GÖRÜNÜYOR"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li aday Muharrem İnce'nin oy oranının anketlerde nasıl göründüğünün sorulması üzerine, "Muharrem Bey'in estirdiği rüzgardan memnunuz. Başarılı olacağını görüyorum. Anketlerde 29-30-32 bandında bir rakam telaffuz ediliyor. Biz daha yüksek olmasını isteriz. İkinci turda Muharrem Bey tartışmasız cumhurbaşkanı adayımız olsun, cumhurbaşkanımız olsun" diye konuştu.

MUHARREM İNCE, "İLK TURDA SEÇİLİYORUM" DİYOR

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise bir süredir seçimleri ilk turda 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimleri kazanacağını söylemeye devam ediyor.

CHP’li aday Muharrem İnce, en son bugün yaptığı bir mitingde, "Şu anda puan farkı at başı yarışa doğru gidiyor. Başlarken Allah şahittir şöyle başladım; 'İkinci tura kalalım, ikinci turda hesaplaşırız.' Bugün iş değişti, bugün birinci turda alacağız artık" diye konuşmuştu.

"BERABER MİTİNGE ÇIKMANIN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜK"

CHP lider Kılıçdaroğlu beraber miting yapmama konusuna ilişkin, "Baştan beri söylediği şu: Ben 80 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. CHP rozetini çıkardığına göre ve 80 milyonu kucakladığına göre beraber mitinge çıkmamızın doğru olmadığını düşündük. Sayın İnce dobra bir insan. Yaptığı mitinglerde bunu gösteriyor. Muharrem Bey kendisine yer vermeyen gazetecileri eleştirdi" şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması kendi adayalına güvenmiyor diye yorumlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal