Başbakan Yıldırım'dan Bedelli Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik bekleyenlere müjdeyi verdi. Yıldırım "Hükümet olarak buna bir çare bulmak mecburiyetindeyiz. İnşallah seçimden sonra ele alacağımız en önemli konulardan biri bu olacak" diye konuştu.

05.06.2018-20:48 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-20:50)

Bedelli askerlik tartışmaları uzun süredir Türkiye’nin ve hükümetin gündeminde konuşuluyor. Birçok kişi bedelli askerliğin getirilmesi bekliyor. Bedelli askerlik isteyenler sosyal medya üzerinde bu konuda yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor. Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik bekleyen kişilerin çağrılarına müspet bir cevap verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, " Bedelli askerlik konusunda Hükümet olarak buna bir çare bulmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

"SEÇİMDEN SONRA ELE ALACAĞIMIZ EN ÖNEMLİ KONULARDAN BİRİ BU OLACAK"

Başbakan Binali Yıldırım bedelli askerlik tartışmalarıyla alakalı olarak ''Biz hükümet olarak, yönetim olarak buna bir çare bulmak mecburiyetindeyiz. İnşallah seçimden sonra ele alacağımız en önemli konulardan biri bu olacak’’ ifadelerini kullandı.

"ASKERLİK OLMAYINCA KIZ VERMİYORLAR, İŞ KURMAN ZOR OLUYOR"

Başbakan Binali Yıldırım, "Çünkü askerlik olmayınca kız vermiyorlar, evlenmen zor oluyor, iş kurman zor oluyor, hayata tutunman zor oluyor. Boşlukta bekliyorsun. Bunu yapmaya hakkımız yok insanlarımıza" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal