Kılıçdaroğlu Baykal Görüşmesinde Bunlar Konuşuldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyarete gitti. CHP lideri, Baykal'a ziyaret sırasında milletvekili adaylığı teklif etti belirtildi.

02.05.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-11:12) Kılıçdaroğlu Baykal Görüşmesinde Bunlar Konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyarete gitti. CHP lideri, Baykal'a ziyaret sırasında milletvekili adaylığı teklif etti belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Deniz Baykal görüşmesinde ne konuşulduğu belli oldu

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmede Deniz Baykal'a, birlikte çalışmaya devam etmek istediklerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olan Deniz Baykal'ın da bu durumu memnuniyetle karşıladığı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına teşekkür ettiği belirtildi.

İki ismin görüşmede, Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı konusunda da görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal