Devlet Bahçeli'den İttifaka İlk Yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ittifakına karşı ilk açıklama geldi. Bahçeli ilk açıklamasında ‘ittifakları hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.

02.05.2018-10:33 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-10:29) Devlet Bahçeli'den İttifaka İlk Yorum

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ittifakına karşı ilk açıklama geldi. Bahçeli ilk açıklamasında ‘ittifakları hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den muhalefetin ittifakına ilk yorum

Bahçeli’nin açıklamalarından yansıyan satırbaşları:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; İttifakın yasal zeminde yapılmasının demokrasimiz için hayırlara vesile olacağını ifade etmiştik. Bazı çevreler bu ittifak kavramına alerji ortaya koymuşlardır. Zaman içinde kendileri de ittifak yapma duruma geldiklerini görüyoruz. Dört partinin böyle bir arada olması ülkemiz için kaynaşma vesilesi olacaktır. Sıfır barajla bu seçim nasıl oluyor görülsün bakalım. Hayırlı uğurlu olsun. Şeklinde konuştu

Sözlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bugün de tamamlandıktan sonra ayın 3'ünde müracaatlar son bulmuş olacak. Müracaaatların yanında herhangi bir uzatma söz konusu olmayacak bizde. Dün akşam itibariyle 943 müracaat yapılmıştır. Bunlar içinde en sevindiricisi 108 hanımefendi olmasıdır. İfadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal