Kerimcan Durmaz, Mafyadan Yardım İstemiş

Ünlü DJ Kerimcan Durmaz Sarallar grubundan bir kişiye, kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği Arto'nun kulağını çekmesini istemiş.

19.07.2018-09:11 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-09:01) Kerimcan Durmaz, Mafyadan Yardım İstemiş

Sosyal medya sayfasından Sarallar grubunun bir mensubuna kendisine hakaret eden kişiyi ihbar eden ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Sarallar Grubuna dönük operasyonda ifade verdi. Kerimcan Durmaz, sosyal medyada kendisine hakaret eden bir kişiyi Sarallar grubunun bir mensubuna şikayet ederek 'Kulağını çeker misiniz' demiş fakat bu kişi, talebini yerine getirmemişti. Durmaz'ın şikayet ettiği sanatçının şarkıcı Arto olarak bilinen şarkıcı Harutyan Dalga olduğu gün yüzüne çıktı.

ARTO'YU MAFYA'YA ŞİKAYET ETTİ

Sözcü'de yazılan habere göre; soruşturma çerçevesinde Kerimcan Durmaz'ın da şüpheli olarak ifadesinin alındığı belirlendi. Öne sürülene göre; Kerimcan Durmaz, sosyal medyada Arto'yla kavga etti ve karşılıklı hakaret edildi. Bu paylaşımlarla ilgili ünlü DJ, "Kulağını çekin" diye örgütten destek istedi. Emniyet'te ifadesi alınan Durmaz, iddiaları kabul etmedi. Polis bu suçlamaları örgüt mensuplarına de sordu. Öne sürülene göre, şüphelilerden biri, "Kerimcan'ı severiz. Sosyal medyadaki suçlamaları görünce aralarındaki problemi sonlandırmak için iki tarafından hatrını saydığı birinden problemin giderilmesi için talepte bulunduk" dedi.

"TEHDİT, YAĞMA, GASP..."

Sarallar olarak tanınan suç örgütünün alt grubu olduğu iddia edilen Savaş S. örgütlenmesine dönük operasyon İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri tarafından yapıldı. İstanbul, İzmir, Manisa ve Rize'de eş zamanlı olarak yapılan baskında 9 kişi gözaltına alındı. Gerçekleştirilen aramalarda 2 tabanca ve 128 mermi yakalandı. Haklarında; tehdit, yağma, gasp ve kişiyi özgürlüğünden mahrum bırakma gibi 11 suç isnad edilen şüpheliler, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal