Kendilerini Dedektif Olarak Tanıtıp 770 Bin Lira Dolandırdılar

Antalya'da kendilerini devlet memuru olarak tanıtıp çeşitli vaatlerle vatandaşları dolandıran 3 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcılar 15 kişiden 770 bin lira dolandırmış.

12.04.2019-11:38 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-11:31) Kendilerini Dedektif Olarak Tanıtıp 770 Bin Lira Dolandırdılar

Antalya'da kendilerini yüzbaşı, başkomiser, müsteşar ve dedektif olarak tanıtarak iş vaadinde bulundukları 15 kişiden 770 bin lira aldıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvuru yapan kişiler, kamu kurumlarına devlet memuru olarak atanma, SGK'den emekli olma ve SGK primlerinin artırılması vaadiyle kendilerinden para alan kişiler tarafından dolandırıldıkları ihbarını yaptı.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Soruşturma başlatan polis birimleri, kendilerini yüzbaşı, başkomiser, müsteşar ve dedektif olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen T.Z, S.Ö. ve M.Ö'yü gözaltına aldı.

KAŞE VE MÜHÜRLER ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin evlerinde gerçekleştirilen aramada sahte iş başvuruları ile alakalı çok sayıda belge, farklı kurumlara ait kaşe ve mühürler ele geçirildi. Zanlıların, bu yöntemle 15 kişiden 770 bin lira aldıkları öne sürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal