Kenan Sofuoğlu'ndan Meclis'e Unutulmaz Giriş

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Sakarya Milletvekili olarak TBMM'ye giren Kenan Sofuoğlu meclise gösterişli bir giriş yaptı.

04.07.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-15:56)

24 Haziran'da yapılan genel seçimler sonrasında, milletvekilleri TBMM'ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırmaya devam ediyor.

Bu vekillerden biri olan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemlerinin sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

TBMM’ye Lamborghini marka spor arabasıyla gelen Kenan Sofuoğlu, bir muhabirin "Neden motorla değil de arabayla geldiniz?" sorusuna, "Motorla daha yoğun zamanlarda gelmek istiyorum. Bugün burası sakindir dedim" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgi ve saygısı sebebiyle siyasete girdiğini belirten, Kenan Sofuoğlu, "Faydalı işler yaparak her kesimin takdirini, sevgisini kazanmak için çalışacağım. Bir siyasette, bir kariyer yapmak için burada değilim en iyi bildiğim dalda, sporda faydalı olmak için buradayım. AK Parti gibi güçlü bir teşkilatın içerisinde olduğum için faydalı olabileceğimi düşünüyorum. İnşallah bize bu yolda iz bıkacak işler yapmak nasip olur" şeklinde konuştu.

"İlk yapacağı işin ne olacağı" sorusuna dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını fakat kanallarda sadece futbol haberleri çıktığını, bunun değişmesi için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Spor yönetmeliğinin değişmesi için elinden geleni yapacağını belirten Kenan Sofuoğlu, "Çünkü yönetmeliğimize göre, profesyonel sporcu bile olamadık. Benim gibi birçok genç sporcu, nice dünya şampiyonları var, ismi duyulmayan, ufak tefek maaşla geçinmeye çalışan, uçak bileti alamayan, o kadar başarılı yetenekli kardeşlerim var. Ben bu gençlere öncülük, ağabeyilik yapacağım. Yani genç sporcuların vekil ağabeyisi olmak anlamında bu yola girdim. İnanıyorum ki faydalı olacağım” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal